Posted on: 25. maj 2022 Posted by: admin Comments: 0

Nogle måneder kan være skrækkelige at komme igennem. Alt for mange udgifter og for lidt penge på kontoen.

Alle kender vidst en måned hvor kontoen er presset og der kommer flere og flere udgifter. Det kan være at fryseren pludselig er blevet en varmekasse. Det kan være dytten skal have nye sommerdæk på. Det kan være fjernsynet der pludselig kun viser sort. Uanset hvad der dukker op, så kan det smadre hele dit budget. 

Der findes dog en god og nem løsning. Den betyder også at du ikke skal lave overtræk eller tage lån. Det er en konto du kan have siddeløbende uden at skulle betale for den. Den kan bruges i alle onlineshops og nu også via kreditkort. Alt kan købes og samles i en afbetaling. Ting som tøj, sko, smykker, parfume, frækt lingeri, elektronik, mad, møbler, værktøj ja endda sexlegetøj. Alt kan stort set købes med den smarte konto. 

Det der er det smarte ved den, er at den altid står klar og venter. Det gør den uden at det koster dig noget. Så længe den ikke er brugt, er der ingen udgifter. Får du så brug for den, betaler du kun en lav rente og ingen gebyrer. 

Hvordan virker det!

Det er nemt at tilmelde sig hos f.eks. viabill og komme igang. Det gode er at den virker i stort set alle onlineshops på det danske marked. Det vil sige de shops du plejer at bruge er med på listen. Alt det du plejer at købe kan dermed købes på en slags afbetaling. Når du har købt de ting du skal bruge i den forskellige shops, så samles købet et sted. Det samles på den nye konto, hvorfra du så kan afbetale det samlede beløb over de næste mange måneder. Det koster ikke alverden og er meget nemmere når alt er samlet et sted.