Posted on: 10. august 2022 Posted by: admin Comments: 0

Det var en onsdag morgen. Jeg var lige blevet vækket af mine børn fordi de larmede så meget. Jeg tjekkede klokken og kunne se jeg skulle på arbejde om 2 timer. Jeg havde stadig en time mere at sove i, men jeg kunne simpelthen ik. Jeg besluttede mig for at rejse mig, og gøre mig klar. Jeg er en 26-årig mand, der bor sammen med min kone, og 2 små børn. Vi har en datter på 3 år, og en søn på 1. Vi bor i en lille lejlighed på Vesterbro som vi nu har boet i, i 5 år. Det var på tide vi fandt noget nyt. Den her lejlighed er alt for lille til vi alle kan være her. Jeg gjorde mig ellers klar til arbejde. Jeg fik spist noget morgenmad og børstet mine tænder. Så smuttede jeg bare ud ad døren. Til dagligt arbejder jeg som tømrer, som jeg har arbejdet med i 5 år nu. Jeg elsker mit arbejde men det kan virkelig os bare være hårdt nogle gange. Da jeg kommer hjem fra arbejde, skulle mig og min kone ud at se på et hus, som vi har overvejet at købe. Vi kørte derud sammen. Det lå cirka 20 minutter væk fra hvor vi boede nu, så det var ikke så langt. Da vi kom derud, fik vi en rundvisning. Vi elskede det hele. Det var det smukkeste hus vi nogensinde havde set. Vi besluttede os hurtigt for at købe det. Vi tog et lån fra Letfinans.dk. Så vi havde råd til huset. Da vi købte det flyttede vi hurtigt ind. Vi var så glade for det. Det samme var børnene. De fik begge et stort værelse som de elskede. Hele huset var bare stort. Der var også en have som vi tit alle var ude i.